Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 16. Konferenciája

május 18-20. – Grand Hotel Esztergom
CATCH 2022!

A hagyományokhoz híven idén ismét megrendezzük három napos konferenciánkat, ahol az ország logisztikai-, beszerzési-, raktár-, supply chain vezetői képviseltetik magukat. Az elmúlt időszak nehézségei után újra személyesen találkozhatunk a Grand Hotel Esztergomban a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 16. Konferenciáján az aktuális veszélyhelyzeti szabályok betartása és a megfelelő biztonsági intézkedések mellett.

A rendezvény lehetőséget ad arra, hogy a logisztika iránt érdeklődők barátságos légkörben megvitathassák a szakmai kérdéseket, szakértőktől kérhessenek tanácsot, valamint kiváló lehetőséget biztosít szakmai kapcsolatok építésére.

A 3 nap során résztvevőink professzionális szakmai előadásokon vehetnek részt, a logisztikai ágazatban méltón elismert szakemberektől.  Az előadók között olyan nagyvállalatok vezetői lesznek többek között, mint a Joyson Safety Systems Hungary Kft., Borgwarner Turbo Systems Kft., Robert Bosch Elektronika Kft., Harman Becker Kft., LeasePlan Hungária Zrt., Robotcenter Innovations Zrt., Gamma–Digital Kft. vagy a QLM Logistics Solutions Kft., akik csak ezen a rendezvényen fedik fel titkaikat, mutatják be esettanulmányaikat arról, hogyan tartoznak ők a legjobbak közé.

Klubtagjaink és a három napos regisztrációt választó érdeklődők a 0. napra, a konferencia VIP napjára is tudnak regisztrálni. A zárt Klubeseményen Várkonyi Gábor, autóipari szakértő, Török Zoltán, vezető elemző, Madár István, senior analyst és Pletser Tamás, az Erste Bank Hungary Zrt. olaj- és gázpiaci elemző vitatják meg a globális trendeket és elemzik a hazai kilátásokat. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a nagyhatalmak oldaláról közelíti meg és elemzi az elmúlt, és az előttünk álló időszakot.

A csütörtöki nap fő témái az automatizáció, a digitalizáció, logisztikai innovációk lesznek. A délutáni workshopok különböző tematikákat ölelnek fel.

GasztroEstünk sztárvendége Badár Sándor és Badár Tamás lesz, akik bűvész&stand-up comedy műsorukkal színesítik a hangulatot, majd a Party Star zenekar repít el minket a retro zenék világába.

A pénteki nap is sok izgalmat ígér. Reggel a Logisztikai Csapatbajnokság győztesei prezentálják nyertes projektjüket, majd az elektromobilitás világába kapunk betekintést. Ezt követően a feladatmanagement, dokumentumkezelés egyszerűsítését szolgáló rendszert ismerhetünk meg. Végül, de nem utolsó sorban Pál Ferenc (Pál Feri Atya) római katolikus pap, mentálhigiénés szakember szól a közönséghez „Mi segít át az élet megoldhatatlan helyzetein?” című előadása keretében.

Csatlakozzon hozzánk májusban, építsen kapcsolatokat és találkozzon olyan vezetőkkel, akik Önhöz hasonlóan nap, mint nap szembesülnek logisztikai kihívásokkal.

Több száz logisztika vezető nem tévedhet! Ne maradjon le!

Időpont: 2022. május 18-20.
Helyszín: Grand Hotel Esztergom
Bővebb információ és jelentkezés: https://nagyvallalatilogisztika.hu
Tel.: +36-20-347-0329
E-mail: nlvklub@nlvklub.hu