Sokatokkal már személyesen találkoztunk és beszélgettünk a működésünkről a Beszerzői Bár 4.0-án, de most alkalmunk nyílik részletesen is bemutatkozni, mi vagyunk a Get Work.

Most van igazán szükség szuperhősökre a termelésben! Magyarországon hatalmas munkaerőhiánnyal kell szembenézniük a cégeknek. Mi ebben tudunk segítséget nyújtani, és kollégáink szuperhősként toboroznak szuperhősöket a Partnereinknek. A klasszikus kölcsönzés-közvetítés mellett további atipikus foglalkoztatási formákkal is állunk a Partnereink szolgálatára. Ilyen például a diák – vagy nyugdíjas foglalkoztatás.

Get Work Cégcsoportunk a személyzeti szolgáltatások minden területén komplex és egyedi megoldásokkal segíti Partnereinket. 2004-es megalakulásunk óta az egyik legeredményesebben fejlődő munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező magyar vállalattá nőttük ki magunkat, melyre rendkívül büszkék vagyunk.

Országos irodahálózatunk, sok éves tapasztalattal és helyismerettel rendelkező kollégáink hatékony toborzási módszerekkel biztosítják Partnereink széleskörű igényeinek kielégítését.

Minőség a munkaerőpiacon.” – ahogy a szlogenunk is hirdeti. Magas minőséget nyújtunk, mind a partnereink, mind a munkavállalóink számára.

Szakma iránti elköteleződésünknek köszönhetően rugalmasan kezeljük a folyamatosan változó piaci trendeket. Hatékonyan használjuk a különböző toborzási eszközöket, így mind időben, mind gazdaságilag eredményesen végezzük munkánkat.

Dinamikus fejlődésünk kulcsának tartjuk, hogy ügyfeleink egyedi igényeire gyorsan tudunk reagálni és mindig a partner kéréseit figyelembe véve törekszünk magas színvonalú szolgáltatás nyújtására. Ez persze nem jöhetne létre az ambiciózus és széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink nélkül.

Célunk, hogy tudásunk által minőségi és releváns eredményt garantáljunk, ami tökéletes alapja a sikeres és hosszútávú együttműködésnek.

Cégünk a legmodernebb emberi erőforrás menedzsment módszerek használatával a következő szolgáltatásokat nyújtja:

  • Munkaerő-kölcsönzés (minősített foglalkoztatók vagyunk)
  • Munkaerő-közvetítés (executive search, vezető kiválasztás, direct search, fejvadászat)
  • Diák toborzás és foglalkoztatás
  • Nyugdíjas toborzás és foglalkoztatás
  • Megváltozott munkaképességűek közvetítése (MMK)
  • Bérgyártás
  • Payroll outsourcing és munkaügyi tanácsadás
  • Határon túli munkavállalók toborzása, foglalkoztatása

 

 

Amennyiben maradt kérdésetek, amit szívesen feltennétek egy munkaerő-kölcsönző, -közvetítő cégnek, keressetek minket bizalommal!

Illetve, ha egy minden szempontnak tökéletesen megfelelő csapattal szeretnétek együtt dolgozni, és enyhíteni a nálatok is jelen lévő munkaerőhiányt, kérjetek ajánlatot a lenti elérhetőségen.

Fekécs László
Sales & International Staffing Director
+36 20 485 9617
laszlo.fekecs@getwork.hu