A Beszerzés.hu egyedülálló, 1 éves mentor programot indít azok számára, akiket érdekel a beszerzés, vagy beszerzéssel foglalkoznak és úgy érzik ez a program támogatja őket a céljaik elérésében.

– A célunk egyrészt, hogy a beszerzési döntéshozók új, felelős, etikusan és professzionálisan gondolkodó generációjának nyújtsunk segítséget és netwörköt, másrészt beszerző kollégák összekapcsolása olyan beszerzési vezetőkkel, vagy szakemberekkel, akik mentorként támogatást szeretnének nyújtani a tudásuk átadása révén szakmabelieknek – mondta el a program útjára indításakor, 2023.  október 12-én a Beszerzői Báron Südy György, a program alapítója.

Hiszünk benne, hogy a mentor-mentorált kapcsolat nagyon különleges és személyes. Olyan beszerzési szakemberek vállaltak mentor szerepet a programban, akik nemcsak a szakma kiváló alakjai, hanem nyitott, motiváló és pozitív személyiségek több éves beszerzői és vezetői tapasztalattal.

Nem iskolai szempontrendszer szerint, nem vizsgáztatva döntünk arról, hogy ki vehet részt a programban, hanem a mentoraink személyesen választják ki azokat, akikre rezonálni tudnak. A mentori kapcsolat témái sem elvont elméleti témák, hanem konkrét személyes tapasztalatokon alapulnak, egy meghatározott struktúrát követve.

Nem pusztán tudásátadásról van szó, hiszen a coaching szemlélet is jelen van, ami lehetővé teszi, hogy a mentor értő figyelemmel forduljon a mentorálthoz, megértse kérdéseit, céljait és elvárásait, és így együtt keresnek új eszközöket, megoldásokat az adott témában.

A kiválasztott mentoráltak személyre szabott “élménycsomagot” kapnak. Pontosan olyan élményeket, amelyek a legjobban szolgálják a fejlődésüket. Lesz, aki kiélezett üzleti tárgyalásokon vehet rész, lesz olyan, akit meccsre visz majd a mentora. Megint másnak személyes coachingra lesz lehetősége, vagy HR szakembertől kaphat karriertanácsokat.

Jelentkezési határidő: 2024. január 31.

Részletek és jelentkezés ide kattintva érhető el:
https://beszerzes.hu/beszerzoi-mentor-program/ 

 

- H I R D E T É S -