A fenntartható közbeszerzés hazai és nemzetközi aktualitásairól: 2014.02.13.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „A fenntartható közbeszerzés hazai és nemzetközi aktualitásai” címmel konferenciát szervez 2014. február 13-án, Budapesten, melyre ezúton Önt is meghívjuk.

A rendezvény egyúttal az energiahatékony közbeszerzéssel foglalkozó EFFECT projekt záró konferenciája. A szervezésben közreműködik az Észak-Magyarországi Regionális Innovációs Ügynökség, a Közbeszerzési Hatóság valamint Kovács László, MEE-VET elnök.

A fórum célja, hogy a magyar és külföldi résztvevők a projekt eredmények és jó gyakorlatok bemutatásán keresztül átfogó képet kapjanak a fenntartható közbeszerzés hazai és nemzetközi helyzetéről. Magyar részről a tervek szerint köszöntőt mond Dr. Jánosi Andrea, közbeszerzésért  felelős helyettes államtitkár, és előadást tart Dr. Gajdos Róbert, a Közbeszerzési Hatóság elnöke valamint Dr. Tátrai Tünde, közbeszerzési szakértő.

A fórum időpontja: 2014. február 13., csütörtök, 10.00 óra 

Helyszín: Novotel Budapest Centrum Hotel (1088 Budapest, Rákóczi út 43-45., Rákóczi terem) – Térkép

A konferencia előzetes programját erre a linkre kattintva tudja letölteni. A rendezvényen elhangzó angol nyelvű előadásokhoz angol – magyar szinkrontolmácsolást biztosítunk. 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát a http://jelentkezes.mkik.hu/event/fenntarthato-kozbeszerzes-hazai-es-nemzetkozi-aktualitasai-az-effect-projekt-zaro linken található regisztrációs lap kitöltésével szíveskedjen jelezni legkésőbb 2014. február 7-én 12 óráig. 

További felvilágosításért kérjük, forduljon Tepes Anna nemzetközi referenshez (tel.: 061 474 5142, e-mail: tepes[kukac]mkik.hu)

Üdvözlettel: 
 
Tényiné Stark Mária 
nemzetközi igazgató 
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara