Költségcsökkentő megoldások beszerzőknek az IVM Nyílt Napján! 2015.04.16.

Tudunk még olyan költségcsökkentési ötletet mondani, amit még nem használt ki? Nézze meg ezt!

Az IVM Zrt. 2015. április 16-án egész napos nyílt nap keretében mutatja be mikrologisztikai automatáit.

A látogatók megismerkedhetnek számos költségcsökkentő mikrologisztikai megoldással, a legújabb automatizálási szoftverekkel és kötelezettség nélkül kipróbálhatják a cég ipari automatacsaládját:

SavePro – munkavédelmi eszközök és rezsianyagok számára

SaveCon – apró, gyorsan fogyó termékek számára

SaveRent – értékes, nehéz tárgyak kölcsönzésére, nyomonkövetésére

SaveBox – kiegészítő tároló egység

SaveIT – SAP integrációs szoftver

A nyílt nap programja:

Dátum: 2015. április 16, 10:00-16:00 h

Helyszín: Székesfehérvár, Berényi út 102 (Videoton telep, 4. Kapu)

Érkezés: 10:00 h-tól folyamatosan

Előadások:

Felsőfokú mikrologisztika (időpontok: 10:30-11:15 h és  13:00-13:45 h)

Automatizálási forradalom (időpontok: 11:15-12:00 h és 13:45-14:30 h)

Folyamatosan:

IVM kincskeresés: Látogasssa végig a savelog termékek bemutató állomásait, gyűjtse az összes pecsétet és nyerjen egy meglepetés ajándékot!

Részvételi szándékát kérjük itt jelezze >> IVM Nyílt Nap <<

Az IVM Zrt-ről:

Az IVM Zrt. innovatív logisztikai szolgáltatások fejlesztésével és értékesítésével foglalkozó, dinamikusan fejlődő vállalat. Partnerei számára idő-, hely-, energia- és költségtakarékos eszközöket és megoldásokat (úgynevezett eszközkiadó automatákat) kínál, amelyekkel az ipari termékek raktározási, nyilvántartási és disztribúciós folyamatai nagy mértékben leegyszerűsödnek.

Az IVM egy a régióban még meg nem oldott problémára – az ipari szereplők által használt eszközök hatékonytalan, sokszor pazarló és időigényes raktározására és elosztására – fejlesztett ki innovatív megoldásokat. Az IVM nem csupán értékesíti termékeit, de egy teljesen új koncepciót is’tanít’ ügyfeleinek: a termékelosztás új módját.

A cég első terméke, a SavePro, a munkavédelmi és ipari rezsianyagok kiadására kifejlesztett automata, 2011-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, ami egy biztos visszajelzés volt a termék minőségének és innovációs jelentőségének felmérésében.

A SavePro automata első verziójának piacradobása után, a piaci igények feltérképezésével, az IVM létrehozta a mára öttagú SaveLog családot:

SaveBox: a nagyobb termékek adagolását megoldó és vezérlő, elemes tárolóegység

SaveRen: értékes vagy nehéz szerszámok és más közös használatú eszközök kölcsönzésére alkalmas automata logisztikai rendszer

SaveCon: apró, de értékes fúró, maró, vágó eszközök, hegesztő hegyek stb. precíz, darabonkénti adagolására alkalmas automata

SaveIT: a cég egyedülálló szoftveres megoldása az adatok bármely vállalati menedzsment rendszerbe történő automatikus beintegrálására

 

- H I R D E T É S -