Ezért emelik az árakat a beszállítók: látványosan drágul a munkaerő óradíja

Látványosan drágul a munkaerő ára a régióban: 2016 negyedik negyedévében Magyarországon egy év alatt 6,3 %-kal emelkedett az egy munkaórára jutó munkaerőköltség. Mi vagyunk ebből a szempontból az 5. leggyorsabban dráguló ország az EU-ban.

Sorra emelik a beszállítók a munkaerőigényes szolgáltatások árát

A beszerzők elsősorban onnan szembesülhettek a helyzettel, hogy a munkaerőigényes szolgáltatások beszerzési árai folyamatosan emelkedtek az utóbbi hónapokban. Különösen a bérelt munkaerő (operátorok, biztonsági őrök, takarítószolgálat és egyéb kisegítőszemélyzet) ára emelkedett, de az egyéb munkaerőigényes és/vagy gyengén automatizált szektorokban is vannak áremelkedések (futárszolgálat, könyvelés, stb).

A Südy Consulting és a Beszerzés.hu március 28-i tréningjén érintett területek lesznek a témában (a résztvevők előzetes igényei szerint): karbantartás, FM, HR, flottakezelés, IT, marketing, logisztikai szolgáltatások, office supply. A résztvevők konkrét és gyakorlatias segédleteket, mintákat, checklist-eket, szempontrendszereket, piacelemzési tanulmányokat kapnak meg. Szó lesz a veszélyekről, csapdákról és a tipikus beszerzői hibákról is.

Szolgáltatások beszerzése tréning

logobesztanhu

Budapest, 2017. márc. 28. (kedd)

Tematika

2017. márc. 28. (kedd)

 Beszerezni a megfoghatatlant 

  • Érintett területek (a résztvevők előzetes igényei szerint): karbantartás, FM, HR, flottakezelés, IT, marketing, logisztikai szolgáltatások, office supply.
  • A résztvevők konkrét és gyakorlatias segédleteket, mintákat, checklist-eket, szempontrendszereket, piacelemzési tanulmányokat kapnak meg.
  • Bevált kiválasztási eszközök szolgáltató cégeknél.
  • Beszállítói piac- és ellátási lánc elemzés
  • Az SLA és bonus-malus hatékony használata
  • Szolgáltató cégek auditja, átvilágítása
  • Veszélyek, csapdák, tipikus beszerzői hibák

Részvételi díj

Az egésznapos tréning ára: 84.500 Ft+ÁFA/fő.

A díj minden költséget tartalmaz (képzési anyag, parkolás, korlátlan étel-ital fogyasztás, utókövetés a trénerrel és további képzési anyagok küldése 12 hónapon keresztül).

Ha céghez kihelyezett tréningként szeretné megrendelni, egyedi ajánlatot az ertekesites@beszerzes.hu címen kérhet.

- H I R D E T É S -