Miért szeretünk beszerző hölgyekkel dolgozni?

Nőnap alkalmából itt az ideje, hogy vallomást tegyünk. Miért szeretjük, hogy a beszerzési osztályokon nem csak férfiak dolgoznak? FIGYELEM! A poszt nem mentes az iróniától, ezt itt a humor rovat. Ha valaki önérzetét megbántottuk volna, előre is elnézését kérünk! 🙂

Mert el tudjátok hitetni velünk – férfiakkal – hogy a mi ötletünk volt, ami valójában ti ötletetek volt. És a nap végén még nekünk, férfiaknak van sikerélményünk.

via GIPHY

Mert tudjátok, milyen táska passzol a cipőtökhöz, amíg mi, beszerző férfiak már akkor is elégedettek vagyunk magunkkal, ha reggel eszünkbe jutott, hogy ma se sportcipőt/gumicsizmát, stb. vegyünk fel egy fontos tárgyaláshoz.

via GIPHY

Mert a tárgyalásaitok során úgy tudjátok a nőiességeteket „használni”, hogy egy leginkább orkhoz hasonlító férfitársunk is elhiszi magáról, hogy egyedülálló módon az ő testében manifesztálódott Alain Delon külseje és Einstein intelligenciája.

via GIPHY

Mert minden beszerzési osztályon van egy olyan tyúkanyói kompetenciákkal felvértezett melegszívű hölgy, aki gondoskodásával odafigyel a többiekre, és összetartja a csapatot.

via GIPHY

Mert ha egy beszállító teljesítményét beszéljük át cégen belül, akkor egy szuperszámítógépet megalázó memóriával tudtok minden valaha volt információt felidézni a beszállítóval kapcsolatban.

Mert ti vagytok az élet színesebb oldala! 🙂

via GIPHY

Kiegészítenéd a listát? Írj a beszerzes@beszerzes.hu címre és közzétesszük! Üzenj velünk beszerző kolléganőidnek! 🙂

Hirdetés