Beszerzési szakmai nap – Vendor management vagy a beszállítók aranykora

A legújabb beszerzési trendek megismeréséhez, megvitatásához remek lehetőséget biztosít a 2018. május 9-én, az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja által szervezett beszerzési rendezvény. Az érdeklődők egy olyan programon vehetnek részt, ahol az előadók a beszerzést naponta érő kihívásokkal foglalkoznak, a gyakorlatban használható példákat, módszereket mutatnak be és vitatnak meg a jelenlévőkkel. A vendor menedzsment módszerek, a szállítói piacok szűkülése, a mesterséges intelligencia hatása a napi munkákra, csak néhány kiragadott példa, a sok érdekes témából.

Gondolkodjunk együtt, egy kicsit másképp!

A szakmai nap célja, hogy lehetőséget teremtsen a szakma szereplőinek az aktuális kérdések nyitott és interaktív eszmecseréjére.

Vendégelőadónk: dr. Tari Annamária, Klinikai pszichológus, pszichoterapeuta új perspektívából világít rá a szakmát a humánerőforrások oldaláról érintő kihívásokra.

Az egyedülállóság útján!

Előadóink életpályája, szakterülete rendkívül különböző, s a piaci kihívásokat más szemszögből közelítik meg. Azurák Zsolt, a Magyar Telekom Nyrt. beszerzési és logisztikai igazgatója „Luxus-e a vendor management vagy alapvető eszköz” címmel tart előadást. Oláh Sándor, a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft., Central Strategic Purchasing Managerének előadása egy gyártó cég beszerzésének problematikájából és vendor management eszközeiből nyújt ízelítőt. A két előadást a vendor menedzsmentben használt módszerekről és az alkalmazásuk során előkerülő dilemmákról szóló vitafórum követi.

Az Ipar 4.0 mára hangzatos hívószóvá vált, a digitalizációval, automatizálással, mesterséges intelligenciával kapcsolatos tapasztalatok egyre bővülnek. A délutáni interaktív modulban Szabó Ákos az Electool Hungary Kft. ügyvezetője tart vitaindítót a témában.

Rákosi Károly, a Sumitomo Wiring Systems Purchasing managere előadásában arra világít rá, hogy az ellátási problémákat hogyan lehet megelőzni. A prevencióhoz nem jóstehetségre, hanem elemzőképességre van szükség.

Jelentkezzen early bird áron – határidő március 23.!