Fenntartható Beszerzésért Díj – jön a tájékoztató webinar

Készüljünk együtt a Beszerzés.hu Fenntartható Beszerzésért Díjának pályázatára! Tedd fel kérdéseid a zsűri tagjainak a tájékoztató webinaron!

Időpont:
2024. május 17. – 14:00-15:30

Helyszín:
Zoom – a linket a regisztráció visszaigazolása után fogjuk küldeni.

A tájékoztató vezetői és moderátorai:
Fertetics Mandy (Alternate) és Südy György (beszerzes.hu)

A Fenntartható Beszerzésért Díjról

A Beszerzés.hu a Beszerzői Bár 5.0 rendezvényen több mint 200 beszerzési döntéshozó jelenlétében alapította meg a Fenntartható Beszerzésért Díjat.

A díjat először idén ősszel adjuk át a neves zsűri által legjobbnak ítélt pályázónak.

A fenntarthatóság ma már sokkal több egy jól hangzó szlogennél. Egyrészt egy folyamatosan erősödő társadalmi elvárássá transzformálódott, amely mind több konkrét hazai/közösségi irányelvbe és jogszabályba épül be. Másrészt – az előző ponttól nem függetlenül – stratégiai szintű kérdéssé erősödött, amit az utóbbi évek pandémiától és konfliktusoktól terhes időszaka csak tovább erősített.

Ez a folyamat a beszerzés minden területére jelentős nyomást gyakorol. Épp ezért van szükség a témában kiemelkedő szereplők elismerésére, eredményeik bemutatására, a követők támogatására és motiválására. A Fenntartható Beszerzésért Díj ezt (is) célozza, miközben egy a szakma számára nélkülözhetetlen új tudásbázis kialakításában is részt vesz. A díjról további részlet az ide kattintva található.

Részvétel és jelentkezés

A webinaron való részvétel (ahogy a díjra való nevezés is) díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációdat az alábbi gombra kattintva küldheted el:

Regisztrálj most!

 

Sok szeretettel várunk!

Südy György
ügyvezető tulajdonos, vezető tréner
Südy Consulting Kft.
https://www.linkedin.com/in/sudygyorgy/

 

 

- H I R D E T É S -